Kalibratie sectoren

Iedere branche maakt gebruik van diverse apparatuur of gereedschappen. Deze moet wel beschikken over de juiste meetinstrumenten met de juiste kalibraties. Bij Kalibratiediensten bent u ook dan aan het juiste adres. Wij voeren al jaren lang kalibraties uit voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Voor elke branche is kwaliteit dan ook zeer belangrijk. Daarom hebben we alle diensten waar mogelijk, geaccrediteerd volgens de internationale accreditaties van de ISO/IEC 17025:2018.

 

Kalibratiediensten biedt zijn diensten aan diverse branches aan.

Zoals al eerder aangegeven gaan onze specialisten altijd branchegericht te werk. Elke branche stelt andere kwaliteitseisen, die vragen om een andere aanpak. Zo zijn er bijvoorbeeld branches die kwaliteitseisen stellen waar ook wij als meettechnische service ons aan moeten houden. Hieronder vindt u informatie per branche. 

Luchtvaart

Als onderneming in de luchtvaart wilt u voldoen aan de ISO 9001 en andere kwaliteitseisen. IAC meettechnische service ondersteunt u met verschillende kalibratieservices.  

Meer informatie
Auto Industrie

Service en onderhoud uitvoeren aan voertuigen is belangrijker dan ooit. Om de beste service en goed onderhoud te kunnen plegen moet u wel kunnen vertrouwen op uw meetmiddelen.

Meer informatie
Metaal Industrie

Uw fabriek of onderneming in de metaalindustrie moet voldoen aan kwaliteitseisen. Met onze kalibratiediensten, ook op locatie, bent u verzekerd van juiste metingen. 

Meer informatie
Ruimtevaart

IAC meettechnische service ondersteunt verschillende organisaties in de ruimtevaart met haar kalibratiediensten en helpt bij het kaliberen volgens internationale kwaliteitseisen. 

Meer informatie
Laboratoria

Het kalibreren en valideren van apparatuur in uw laboratorium is essentieel voor uw bedrijfsvoering. Met tijdige kalibraties van uw meetinstrumenten garandeert u kwaliteit. 

Meer informatie
Medische Industrie

Kwalitatief goede zorg is belangrijk. Wilt u meten of de huidige ruimtes van uw zorginstelling nog aan de kwaliteitseisen voldoen? Dan moeten uw meetinstrumenten betrouwbaar zijn.

Meer informatie
Scheepvaart Industrie

Een kleine afwijking kan grote gevolgen hebben, zeker in de scheepvaart industrie. Met ook kalibraties op locatie, bent u geholpen met de services van IAC kalibratiediensten. 

Meer informatie
Gas & Olie Industrie

Efficient energie opwekken en verstrekken kan alleen wanneer het productproces nauwkeurig en precies werkt. Ook voor de gas en olie industrie is IAC de partner voor het uitvoeren van kalibraties. 

Meer informatie
Defensie

Het onderhoud of bouwen van militaire voertuigen en andere middelen of systemen is van levensbelang. Ook voor Defensie voert IAC meettechnische service, kalibraties uit. 

Meer informatie

Kalibratiediensten bij IAC-Meetinstruments

Meten is weten. Dat betekent wel dat uw meetinstrumenten goed gekalibreerd moeten zijn. Hiermee weet u dat u kunt vertrouwen op de weergegeven waarden, en garandeert u kwaliteit. 
IAC – Meettechnische Service is al meer dan 35 jaar kalibratiespecialist. Wij bieden u alle nodige garanties voor nauwkeurige meetresultaten. Door correct gekalibreerde meetinstrumenten te gebruiken voorkomt u uitval in uw productie. Wij gebruiken alleen de nieuwste meet- en kalibratiemethoden, waardoor we u nauwkeurige resultaten kunnen garanderen. Onze kwaliteitsbelofte wordt daarnaast ondersteund door jarenlange ervaring en de deelname aan nationale en internationale ringvergelijkingen. IAC – Meettechnische Service is al sinds 1984 geaccrediteerd door de Nederlandse Kalibratie Organisatie, nog voor de norm ISO 17025 in het leven werd geroepen en daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op. Ook is ons kalibratielaboratorium door de Raad van Accreditatie geaccrediteerd volgens de ISO 17025 norm.