IAC - Meettechnische Service voldoet aan de NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017

Transitie naar nieuwe Norm

Sinds 1984 geaccrediteerd

Als een vooraanstaand bedrijf in de meettechnische sector, is IAC - Meettechnische Service trots om aan te kondigen dat we nu voldoen aan de normen van NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017. Deze prestatie weerspiegelt ons voortdurende streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en continue verbetering in al onze diensten.

De NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 norm is een internationaal erkende norm die de competentie specificeert voor het uitvoeren van beproevingen en/of kalibraties, inclusief bemonstering. Het heeft betrekking op organisaties die dergelijke activiteiten uitvoeren, ongeacht het aantal medewerkers of de reikwijdte van de beproevings- en/of kalibratie-activiteiten.

Het behalen van deze accreditatie bevestigt dat onze processen, bestuurlijke en technische procedures, personeel, uitrusting en kwaliteitsborgingssystemen voldoen aan de strenge eisen van de NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017. Dit benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige meettechnische diensten aan onze klanten.

Een belangrijk aspect van de NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 norm is de eis dat geaccrediteerde laboratoria technisch competent moeten zijn en in staat moeten zijn om technisch geldige resultaten te produceren. Dit is precies wat IAC - Meettechnische Service aanbiedt - technische competentie, betrouwbare resultaten en consistent hoge kwaliteit in alle diensten die we leveren.

De accreditatie onderstreept ook onze inzet voor continue verbetering. Het houdt in dat we voortdurend ons managementsysteem evalueren en verbeteren, en dat we een cultuur van kwaliteit handhaven die doordringt tot in elke laag van onze organisatie.

Het behalen van de NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 accreditatie betekent echter niet dat we nu achterover leunen. Integendeel, we zien dit als een uitnodiging om te blijven streven naar verbetering, om te blijven leren en groeien, en om ons aanbod aan diensten te blijven verbeteren ten voordele van onze gewaardeerde klanten.

Bij IAC - Meettechnische Service zijn we trots op wat we hebben bereikt, maar we zijn nog enthousiaster over wat de toekomst ons brengt. Terwijl we blijven streven naar uitmuntendheid en onze klanten de best mogelijke service blijven bieden, kijken we ernaar uit om de lat steeds hoger te leggen in de meettechnische sector. 

De erkenning door de NEN-EN-ISO/IEC 17025:2017 is een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is een erkenning van onze technische competentie en onze toewijdingFijne kerstdagen en een gezond 2022.
De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur.