Precisiebeurs 2021

Al 35 jaar specialist in lengtemeettechniek en schroefdraad kalibratie  10 en 11 november 2021


  09:30-17:00 uur


 Brabanthallen, 's-Hertogenbosch (NL)


  HAL 1 - STAND NR.  204

IAC kalibratiediensten op de Precisiebeurs 

Ook dit jaar is IAC Kalibratiediensten en daarmee kalibratiediensten.nl aanwezig op de precisiebeurs in 's-Hertogenbosch. Iedereen die nauwkeurig wil meten, moet kalibreren. En daarvoor bent u bij IAC kalibratiediensten aan het juiste adres. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het kalibreren van uw meetinstrumenten of op zoek naar een ISO certificering? Dan bent u bij IAC kalibratiediensten van harte welkom! Ons team van specialisten en ingenieurs bezoekt u in Hal 1, bij STAND NR. 204. Plant u van te voren een afspraak in met ons team, dan mogen wij u verwelkomen met gratis entree tickets voor de precisiebeurs in Eindhoven. 

20 jaar precisiebeurs en de toekomst van precisietechnologie

IAC is al ruim 35 jaar specialist in lengtemeettechniek en schroefdraad kalibratie en is constant bezig met het vernieuwen en innoveren van kalibratie technieken. Een toonaangevende speler in de precisietechnologie, ook op internationaal gebied. Zo is ons laboratorium door de RvA geaccrediteerd volgens de ISO 17025 norm. Onze RvA scope met daarin alle mogelijkheden voor onze ISO 17025 kalibraties, vindt u hier.  https://www.rva.nl/alle-geaccrediteerden/k033/ 

Wij vertellen u graag over de toekomst van precisietechnologie en onze laatste innovaties wanneer u onze stand bezoekt.
Kunt u er niet bij zijn? Dan staan wij u natuurlijk ook op een ander moment graag te woord.

NEEM CONTACT MET ONS OP :

Over IAC Kalibratiediensten 

IAC kalibratiediensten is gevestigd in Klazienaveen, Nederland. Met een team van ingenieurs, de laatste technologieën en onze laboratoria, staan wij verschillende organisaties bij met onze kalibratiediensten. Bijvoorbeeld de luchtvaartsector, de medische sector, auto-industrie, de olie-industrie, metaal industrie en natuurlijk de producenten van meetinstrumenten.  

Als topspeler in de internationale precisie industrie en met ons ISO 17025 geaccrediteerd laboratorium werken wij samen met de volgende internationale organisaties: 

Uitvindingen en kennisinstituut van IAC kalibratiediensten 

Naast onze diensten met focus op het kalibreren van schroefdraad en meetinstrumenten, is IAC ook de uitvinder en producent van de MasterScanner.
Een automatische schoefdraad kalibratiemachine. 
Daarnaast bieden wij ook ON-SITE kalibraties aan voor CNC bewerkingsmachines, draaibanken,  Universele lengtemeetmachines (ULM) en onze   schroefdraadmeetmachines.  Voor deze laatste verzorgen we zowel trainingen in  conventionele schroefdraad meettechniek en in onze beproefde 2D-scanning.  

Wij zien u graag op de precisiebeurs in Eindhoven op 10 en 11 November 2021. U kunt ons vinden in Hal 1, stand 204.
Wilt u alvast een afspraak maken? Klik dan hier.

Tot dan!