Kalibrierdienstleistungen bei IAC - Meettechnische ServiceIAC - Meettechnische Service is al meer dan 40 jaar een betrouwbare naam in de wereld van precisiemetingen, met specialisaties in lengtemeettechniek en schroefdraadkalibratie. Wij bieden uitgebreide kalibratiediensten voor al uw lengte meetinstrumenten in ons ISO 17025 geaccrediteerd laboratorium. 
Nauwkeurige metingen zijn cruciaal voor uw operaties en deze zijn afhankelijk van correct gekalibreerde instrumenten - daar komen wij in beeld.

Uw meetinstrumenten moeten precies gekalibreerd zijn om de betrouwbaarheid van hun waarden te garanderen. Als kalibratie-experts met meer dan vier decennia ervaring, garandeert IAC - Meettechnische Service nauwkeurige meetresultaten, waardoor u productie-uitval kunt voorkomen en optimale efficiëntie kunt behouden.

Wij zijn een modern, innovatief bedrijf dat voortdurend investeert in nieuwe ideeën en technologieën. Wij maken gebruik van de nieuwste meet- en kalibratiemethoden, wat de nauwkeurigheid van de resultaten verzekert. Onze kwaliteitsgarantie wordt verder ondersteund door jarenlange expertise in de ontwikkeling en toepassing van meetmethoden en deelname aan nationale en internationale ringvergelijkingen.

IAC - Meettechnische Service is sinds 1984 geaccrediteerd door de Nederlandse Kalibratie Organisatie (NKO), zelfs nog voordat de ISO 17025 norm werd geïntroduceerd. Ons kalibratielaboratorium is door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd voor geometrische kalibraties, zoals: schroefdraadkalibraties, schuifmaten, meetklokken, eindmaten, laser kalibratie, rondheidsmetingen, etc.

Bezoek

Bekijk onze RvA scope met registratienummer K033 op rva.nl:

https://www.rva.nl/scopes/details/K033


IAC-Meettechnische Service biedt ook trainingen aan op het gebied van:

  • Laserkalibratie van bewerkingsmachines en meetinstrumenten
  • Schroefdraadmeettechniek: conventioneel en 2D-scanning.

Industrieën die vertrouwen op onze kalibraties

AEROSPACE

NASA, BOEING, Lockheed Martin, AVIC,
 Curtiss Wright

AUTOMOTIVE

Volkswagen, BMW, Robert BOSCH,
Bergische Achse

MEDISCHE SECTOR

Dräger, Zimmer Biomet

OLIE INDUSTRIE

PMC Lonestar, BOMCO

METAAL INDUSTRIE

KIWA, NEFIT, GROHE, NEDSCHROEF,
KLEMENT

MEETINSTITUTEN

NIST, CMI, NIM, JQA

Een kijkje in ons Meetlab

Het RTL Z programma “How it’s done” kwam bij ons langs om te kijken naar onze kalibratiediensten.
Bekijk hieronder de video die zij hierover hebben gemaakt.


IAC - Meettechnische Service is specialist op lengtemeettechniek.

WAT ONS ONDERSCHEIDT

MEER ZEKERHEID, BETERE SERVICE

IAC - Meettechnische Service is een gecertificeerde dienstverlener voor kwaliteitsborging en geaccrediteerd in lengtemeettechniek kalibraties in overeenstemming met DIN EN ISO / IEC 17025: 2018

KWALITEIT VAN 1 AANBIEDER

Met meer dan 40 jaar kalibratie-ervaring, garanderen de beproefde procedures en individuele services van  IAC- Meettechnische Service de kwaliteit van uw gereedschap - ongeacht de fabrikant

INDIVIDUEEL TECHNISCH MAATWERK

Wij hebben altijd de juiste oplossing voor uw wensen. Van kalibratie, beheer van meetmiddelen tot de logistieke oplossing.

Enkele services op Lengtemeettechniek